Bij Buro BRIQ staat de mens centraal, groeien als persoon en veel plezier met elkaar hebben!

Waarom werken de medewerkers bij Buro BRIQ?

Buro BRIQ is een detacheringsbureau voor professionals in het ruimtelijk domein. Er wordt gedacht, gehandeld en gewerkt met en voor de medewerkers vanuit oprechte interesse en betrokkenheid, de medewerker staat centraal. Dit blijkt uit de inbreng van wensen en ideeën die elke medewerker van te voren, tijdens en na een opdracht communiceert. Er wordt geluisterd en gehandeld zonder verrassingen, op zijn Twents; nuchter en eerlijk.

In samenspraak met de medewerker inventariseren we de korte en lange termijn behoefte van op elkaar aansluitende opdrachten bij lokale overheden en of commerciële organisaties. Hierbij is er inspraak en wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de wensen, ideeën en mogelijkheden van de medewerker. Er is de mogelijkheid om inhoudelijk met collega’s te overleggen en er is veel vertrouwen in de deskundigheid van alle medewerkers. Onder 1 dak veel disciplines in Het Spanjaard te Borne, zorgt voor samenhang, deskundigheid en
professionaliteit van de medewerkers.

De persoonlijke behoefte/wens voor het oppakken van een studie, training of bijwonen van een seminar is een vast onderdeel bij de aannamegesprekken. Waar sta je nu en hoe kunnen we samen kijken om je volgende stap te realiseren en wat heb je hiervoor nodig? Buro BRIQ ambieert een organisatie waarin samen persoonlijke en bedrijfsdoelen worden gehaald. Een organisatie waarin mensen het belangrijkste zijn die dagelijks met veel lol, plezier, gedrevenheid en deskundigheid hun bijdrage willen leveren.

Waarom hebben onze collega’s gekozen voor Buro BriQ?

Ontspannen en vrijblijvende teamuitjes

Zonder deelname verplichtingen is het mogelijk om je collega’s tijdens een sportief evenement beter te leren kennen. Hiervoor organiseren we evenementen met meerdere deelnemende organisaties in het Spanjaard. Bijvoorbeeld ons recente ski-uitje naar Oostenrijk! Initiatieven die door collega’s vaak ontstaan en waar iedereen aan mag meedoen. Gewoon veel lol met elkaar hebben!

Aandacht voor de mens, ook in drukke perioden

Tijdens de momenten in het jaar van de feestdagen, wordt er op een prettige manier aandacht aan gegeven. Dat persoonlijke gedicht tijdens Sinterklaas is zo veel waardevoller en betekenisvoller dan een toegezonden online tegoedbon.. 

Kennis vergaren en delen met elkaar

Het met elkaar delen van kennis tijdens het inmiddels befaamde “gehaktballenoverleg”. Tijdens deze sessies bespreken we met geïnteresseerden uit de organisatie of van opdrachtgevers, boeiende en of actuele onderwerpen die ons bezighouden op ons werk. Ook hiervoor geldt dat initiatieven vaak uit de organisatie komen en hierdoor draagvlak en een podium krijgen om ze te verwezenlijken. Kennis delen en vergaren met elkaar op een informele en ontspannen manier. 

Harry

“In de prettige sollicitatiegesprekken waren het voor mij de kernwaarden openheid, vertrouwen en goed gevoel van doorslaggevende aard om voor Buro BriQ aan de slag te gaan”.

Cas

“In het sollicitatieproces kreeg ik sterk het gevoel dat er naar mij werd geluisterd met betrekking tot mijn wensen en ideeën, dat voelde heel goed en het totale plaatje klopte voor mij”!

Word jij onze volgende collega?

Bekijk onze vacatures